Bejelentkezés | Regisztráció | -------------------------
Adószámunk:
18222494-1-42
1% - Egy százalék
Napi rádió adás
Napi videó
Aktuális
Megtakarítás  »  Vállalkozásoknak  »  Magánembereknek

Magánembereknek

NET - Egyesülünk az életminőségünkért

Az Egyesület célja az életminőség javítása, ehhez kínáljuk tagjaink számára az anyagi függetlenség lehetőségét, valamint az egészséges életmód, a szabadidő tartalmas eltöltésének eszközeit. Mindezek bárki számára elérhetőek függetlenül jelenlegi pénzügyi helyzetétől, képzettségétől vagy eddig szerzett tapasztalatától, apró betűs buktatók és kockázatok nélkül.
Az alábbiakban lépésről-lépésre végig megyünk a jövedelemépítés lépésein lényegretörően, sallang mentesen.

Hogyan érvényesíthetsz jelentős árengedményeket anélkül,
hogy többet vagy gyakrabban vásárolnál?

Az Egyesületbe lépve egyúttal csatlakozol Magyarország legnagyobb, több mint 1 milliós vásárlói közösségéhez is, amelynek tagjaként olyan kedvezményeket érvényesíthetsz, amelyet egyéni vásárlóként nincs lehetőséged. Folyamatosan igyekszünk újabb üzletpartnerek megnyerésével további árengedményeket elérni, amelyekről a weblapon, valamint hírlevélben rendszeresen értesülhetsz.

Íme néhány kiemelt ajánlat:

 • Flottán belüli percdíjas és korlátlan belföldi mobilozás, flottán kívülre kezdeményezett hívások 6-12 Ft közötti percdíjakon, másodperc alapú számlázással, akár hűségnyilatkozat nélkül.
 • Benzin és gázolaj a mindenkori listaárból számított 8 forint liter-kedvezménnyel, amellyel még személyautó esetében is elérheted a tankolásonkénti egy liter megtakarítást.
 • Akár 50% utazási kedvezmény a MÁV és a Volán menetjegyek árából.
 • Villany, gáz- és vízszámla csökkentés, évente akár 1-2 havi rezsi megtakarítása.
 • Színházak, kiállítások, múzeumok, fesztiválok, koncertek belépői jelentős, akár 50% kedvezménnyel.
 • Sportlétesítmények, fürdők akár féláron.
 • Szálláshelyek, éttermek és egyéb vendéglátóhelyek akár féláron.
 • Kedvezményes vásárlás ezernyi, EDC kártyaelfogadó ponton országszerte.

A nagyvállalatok egyedi telekommunikációs ajánlatainál is olcsóbb mobiltarifák és további kedvezményes ajánlatok ingyenes regisztrációt követően megtekinthetőek a [Mobilflotta] menüpontban.

Ennyi, önmagában is ütős megtakarítási lehetőség egy csokorba kötve már elég figyelem felkeltő és bőven elegendő motiváció a regisztrációra. Igen ám, csak hogy a regisztráció csak ajánlással, kapott meghívó kód használatával lehetséges.
Néhány adat megadásával, röpke egy perc alatt hozzáférhetsz a fent vázolt kiemelt ajánlatokhoz. (Amennyiben nem találod a bejelentkezéshez szükséges regisztráció megerősítő levelet, tekints bele a SPAM mappába! is)

Innentől kezdve módodban áll az információ megosztásán túl segíteni ismerőseidnek is a regisztrációjukban, hiszen korlátlan számú meghívási lehetőség birtokában, hozzáféréshez segítheted a környezeted.

Az első bejelentkezést követően az lap tetején láthatod saját azonosítód, amely egyben ismerőseid regisztrációjához szükséges meghívó kód. Ha az azonosítód például 7681, akkor ismerőseid az alábbi meghívó linkkel segítheted: www.netegyesulet.hu/?meghivo=7681. Csetelésük során ezt a hivatkozást küldheted át barátaidnak, ezt a linket oszthatod meg a közösségi oldalakon, és szerepeltetheti kimenő leveleid végén, automatikus aláírásban. Utóbbira egy minta:

Mobilozz velünk percdíjak nélkül, tankolj 8 Ft liter-kedvezménnyel és utazz akár féláron!
Regisztrálj ingyenesen a részletekért: www.netegyesulet.hu/?meghivo=7681

Szinte minden levelezőrendszer kínál aláírás funkciót, így a figyelemfelkeltő üzenet és a meghívó link automatikusan szerepel minden kimenő email láblécében. Magától értetődik a közösségi oldalakban rejlő lehetőségek kiaknázása, hiszen órákon belül akár százak értesülhetnek a szolgáltatók és kereskedők listaárainál messze olcsóbb, diszkontált árakról.

Az információ megosztásával nem csak ismerőseid élvezhetnek majd jelentős előnyöket. Gondolj csak bele, hogy mennyivel módosítod a telefonálási szokásaid (és persze telefonszámlád) ha a jövőben már nem csak családtagjaid hívhatod percdíj-mentesen, de rokonaiddal, barátaiddal is ingyenesen és korlátlanul mobilozhatsz . Az Egyesület tagjai - munkahelytől és lakóhelytől függetlenül - egyfajta percdíjmentes zónát, akár 10 vagy 100 ezres közösséget alkotva elfelejtik a percdíjakat!
Korlátlan számú meghívóddal többek között ehhez is hozzásegítheted üzleti és privát kapcsolataid anélkül, hogy telefonon kellene zaklatni őket, vagy elrángatni termék bemutatókra és üzleti terv prezentációkra. Honlapunk közérthető módon, lényegre törően összefoglalja az előnyöket, azonban a te meghívó kódod a biztosítja számukra az ingyenes hozzáférést, majd a lehetőségek kiaknázását. Ne felejtsd el tehát az információ megosztásakor szerepeltetni saját ajánlói linked, illetve meghívó kódod (személyes azonosítód), mert enélkül ismerőseid nem férnek hozzá az ajánlatokhoz!

"Ha az emberek valóban akarják azt, amit ajánlasz nekik,
akkor gazdaggá válsz"
                                                                           Success Magazin

Ha tehát te olyan információval illetve lehetőséggel bírsz, amely emberek általános, hétköznapi szükségleteit, tömegek igényeit elégíti ki, akkor a bevétel szerzés legfontosabb feltétele máris adott. Van tehát piacképes "termék", az információ megosztásával, ismerőseink taggá válásával pedig már vásárlók is.
De miként lesz ebből bevételi forrás?
Az megszerzett információk valamint és a hozzáférés megosztásával segítséget nyújtasz ismerőseidnek is, és mivel ezzel támogatod az Egyesület törekvéseit, azaz az általános életminőség javítását, ezért különböző juttatásokban részesülsz.

A te meghívód segítségével regisztrált személyek immár maguk is hozzáférnek az ajánlatokhoz és meggyőződhetnek a tagsággal járó előnyökről. Amennyiben ezen személyek a pártolói tagdíj vállalásával csatlakoznak a közösséghez, státuszuk regisztráltról aktív pártoló tagra változik. Ettől kezdve nem csak hozzáférnek a kiemelt ajánlatokhoz, de cserébe a támogatásért élhetnek is azokkal, így a percdíjas mobilozás vagy a kedvezményes tankolás lehetőségével és az olcsóbb vásárlással ezernyi helyen.

Amennyiben aktív tagként akár csak egyetlen személyt is tagsághoz segítettél, az Egyesület pályázati kiírásának automatikusan megfelelve, az ebben rögzítettek szerinti rendszeres juttatással számolhatsz.  Minden alkalommal, amikor az ajánlott személy meghosszabbítja saját tagságát, a tagdíj egy része automatikusan növeli az egyenleged.
A havi juttatás összegét tehát az új tagság aktiválások és a régi tagságok meghosszabbításainak összege adja. Ez utóbbiak miatt rendszeres jövedelemre számíthatsz folyamatos aktív közreműködés, bármiféle aktivitás nélkül is. Elég csupán megosztani az Egyesületi tagsággal járó előnyöket, a meghívód segítségével, az ajánlásoddal született tagságok akár évtizedeken át rendszeres bevételt biztosíthatnak neked anélkül, hogy a kisujjad is mozdítanod kellene.

Logikus, hogy minél több aktív tag alkotja a hozzád kapcsolódók körét, annál magasabb éves jövedelemre teszel szert. Azonban legfeljebb néhány száz ismerőssel számolva, főleg ha csak a pár tucatnyi közeli kapcsolattal kalkulálunk, a tagonként 500-1.300 éves juttatásból bizony nem lenne vagyonosodás.
A jó hír azonban, hogy juttatásra nem csupán a személyes meghívóddal regisztráló, közvetlenül hozzád kapcsolódó tagok után jogosulsz, hanem az Ő továbbajánlásaikkal született újabb tagságok után is és így tovább. Elég lehet ha csupán néhány ismerősöd foglalkoztatják komolyan a megtakarítások vagy éppen a jövedelem szerzés lehetősége, azonban az Ő továbbajánlásaikkal rövid idő alatt megtöbbszöröződhet a hozzád - közvetve és közvetlenül csatlakozók - száma.

Jöjjön a matek!

Nézzünk egy reális számítási példát! Egy átlagos magánszemély telefonos névjegyzékében, email címtárában, közösségi oldalának partnerlistáján bátran kalkulálhatunk, 100 fővel. Igen óvatosak vagyunk, ha azzal számolunk, hogy csak minden huszadik ismerősöd, azaz csak 5 főt motiválja komolyan például a percdíjmentes mobilozás és a kedvezményes tankolás lehetősége, amely a megtakarítás mellett még jövedelmet is kínál. Feltételezzük tehát, hogy ingyenes regisztrációjukat követően - a megtakarítási lehetőségek alapos tanulmányozása után - szép kényelmesen egy hónapon belül öten aktiválják státuszukat az éves pártolói tagdíj átutalásával. Számoljunk a továbbiakban is hasonló létszámmal és tempóval, azaz az Ő ismerőseik személyében újabb 5 személy csatlakozik mindegyikőjükhöz, az további 25 (5x5) fő a második hónap végére. A továbbajánlásokkal a folyamat nem áll meg, a harmadik hónap végéig újabb 125 fővel bővül az Ön közössége, majd 625-el és 3.125 fővel.

Az ötödik hónap végén összesen 3.905 fő alkotja a közösséged (5+25+125+625+3.125), amely 1.965.000 Ft egyenleget jelent.  Ha feltételezzük, hogy egyetlen új személy sem kapcsolódik a jövőben a hálózatodhoz és csupán a meglévők újítják meg rendszeresen tagságukat, akkor is - levonva a költségeket - 144.100 forintos egy hónapra vetített tiszta jövedelemmel számolhatsz folyamatosan!
Mindez megközelítőleg fele annyiba sem kerül neked, mint heti egy szelvénnyel lottózni, ráadásul a rendszeres, hosszú távú jövedelmedhez a szerencsének semmi köze, a megtérülés ugyanis garantált!

Emellett évente számos kiírással juthatsz ajándékhoz, ilyen 2012 tavaszán például a The Human Body kiállításhoz kapcsolódó kampány, amelyben 2 új tag regisztrációját fejenként egy akár 3.500 forint értékű, ingyenes belépővel honoráljuk, amely önmagában meghaladja fél éves tagság díját.

Az abszolút kockázatmentes üzlet az,
amelyet egyetlen forint befektetése nélkül elindíthatsz.

Mit ér egy kecsegtető lehetőség, ha pont azok nem férnek hozzá, akik leginkább rászorulnak?
Alapítóink azonban erre is figyeltek amikor meghatározták az árakat, magánszemélyek éves pártolói tagdíja csupán 6.000 forint. Az óvatosabbak már 3.000 forintos féléves befizetéssel is elstartolhatnak, amely akár már az első havi telefonszámlával is könnyen megtérülhet. Az egy hónapra vetített tagdíj tehát 500 forint, amelyet akár egyetlen tankolás alkalmával is megspórolhatsz, innentől minden további összeg már tiszta megtakarítás, nem is beszélve a kiemelhető jövedelemről.

Gyanakvóbbak egyetlen forint befizetése nélkül is belevághatnak, hiszen

 • a regisztráció ingyenes és kötelezettségektől mentes,
 • az így szerzett azonosító már korlátlan számú meghívás lehetőségét biztosítja,
 • a honlapon nyomon követhetővé teszi a meghívottak regisztrációját, a taggá válásokat valamint
 • az így képződő passzív jövedelem alakulását.

Megfordítva az üzletépítés klasszikus lépéseit, teljesen kockázat-mentessé tettük azt!

Anyagi ráfordítás  --->  Idő ráfordítás  --->  Profit vagy veszteség

Idő ráfordítás  --->  Lehetséges bevétel mérlegelése  --->  Anyagi ráfordítás  --->  Jövedelem  kiemelése

A sorrend tehát megfordul. Az együttműködés nem terhet jelentő befizetéssel indul, a folyamat befizetés nélkül tesztelhető:

 1. Díjmentes regisztráció és webiroda használat.
 2. Közösség- és jövedelemépítés ingyenesen.
 3. Hozzáférés a kedvezményes ajánlatokhoz, azok mérlegelése időkorlát nélkül.
 4. Döntés az aktiválásról, a pártolói tagdíjjal a kedvezmény és jutalék jogosultság megszerzése.

Vállalkozói igazolvány, havi járulékterhek
és könyvelői díjak nélkül!

Jelentős tehertől, folyamatos aktivitás kényszerétől mentesülnek a tagjaink, mivel sem maga a tevékenység, sem pedig a jövedelem nincs számlaképességhez kötve. Nem kell vállalkozóvá válni vagy céget alapítani, nincs havi 40 ezres járulék teher és a különböző támogatások és segélyek sem vesznek el.

A jutalék költséghatékony kiemelésére lehetőség a Szövetkezeti Tagság. Ez az APEH állásfoglalással is igazoltan legális megoldás igen magas, 88 százalék tiszta, adózott eredményt biztosít. A megoldásnak köszönhetően rendkívül alacsony, 12 százalékos költséggel juthatunk hozzá keresetünkhöz. Azaz ha nincs jövedelem, nincs költség.

Regisztrációra és megosztásra fel!

Az adatkitöltéskor használd ismerősöd meghívó kódját vagy a tőle kapott regisztrációs linket!
Ha nem rendelkezel ilyennel, akkor add meg a 7681-es meghívó kódot vagy kattints oldalunk hivatkozására!

 1. A [Regisztráció] oldalon szerezhetsz ingyenes hozzáférést.
 2. A [Tagság] menüpont alatt hozzáférhetővé válik a belépési nyilatkozat PDF és online formátumban.
 3. A [Tagdíj] almenüre kattintva találod a pártolói tagdíjjal kapcsolatos információkat, számlaszámot, közleményt.

Összefoglalás

Az Egyesület költség, kockázat és kötelezettség mentesen kínál lehetőséget a jövedelem-építésre. Az ingyenes regisztráció máris hozzáférést illetve jogot biztosít az információ megosztásával a közösségépítésre, ezáltal jövőbeni rendszeres bevétel kialakítására. A tagság a jövedelemforrás lehetősége mellett jelentősen képes hétköznapi költségek visszaszorításában.
A egyesületi tagság havi 500 forintos költsége bárki számára vállalható kiadás, így a jövedelem-építés nem anyagi lehetőség, csupán szándék kérdése.

Köszönjük ennek az oldalnak a létrejöttét Tamásnak.
Ha nincs saját meghívód, akkor használd az ő linkjét a regisztrációhoz.


Egyesület
 • Rólunk
 • 5 alap
 • Tag leszek
 • Hírek
 • Megtakarítás
 • Mobilflották
 • Kuponok+
 • Kedvezmények
 • Vállalkozásoknak
 • Projektek
 • LSU program
 • Otthon program
 • Vízmegtakarítás
 • Gázmegtakarítás
 • Víztisztítás
 • Rólunk
 • Röviden
 • Dokumentumok
 • Hirdetmények
 • Toborzás
 • Mobilflották
 • DELTA csomag
 • Tudásközpont
 • Mi a piramis?
 • Saját bevétel
 • 1. fokozat
 • 2. fokozat
 • Étkezés
 • C-vitamin trükk
 • Röviden
 • Egyesület
 • NET
 • 5 alap
 • Mobilflotta
 • Kedvezmények
 • Képzés
 • Bevétel
 • Vállalkozások
 • [Lottóközösség]
 • Tesztelés
 • Víztisztítás
 • Ami a vízben van
 • Víztisztítók
 • Ajánlatunk
 • Hirdetmények
 • Pilobolus
 • Human Body
 • Fitbalance
 • Napfényes
 • Abádszalók
 • Mesterségek Ünnepe
 • Lottós kampány
 • Jövedelemépítés
 • Alapozás
 • Saját bevétel
 • Többlábon állás
 • Alapjövedelem
 • [Lottóközösség]
 • Toborzás
 • Magánemberként
 • Kiemelt toborzóként
 • Munkanélküliként
 • Főállású anyaként
 • Kedvezmények
 • Herbaház
 • Bijó bolt
 • HungaryCard
 • Bank
 • Könyvelő
 • Ügyvéd
 • Sodexo
 • Tag leszek
 • 1. Regisztráció
 • 2. Belépési nyilatkozat
 • 3. Tagdíj
 • 4. Aktivitás
 • Vállalkozásoknak
 • Magánembereknek
 • Vállalkozóknak
 • Szervezeteknek
 • Településeknek
 • e-Számla
 • Info pontok
 • Közösség
 • Tagok
 • Játék
 • Játék
 • 1. szoba
 • 2. szoba
 • Képzés-tréning
 • Mókuskerék
 • Heti leckék
 • Tudásközpont
 • Spirituális ember
 • Egészség
 • Étkezés
 • Sport
 • Egyensúly
 • 2010-2018 © NET Okatási és Kulturális Egyesület
  A weblap tartalmának másolása és módosítása tilos, kivéve az erre a célra készített oldalak tartalma.